header-bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Naarmate je ouder wordt heeft de huid de neiging haar dichtheid en elasticiteit te verliezen. Oorzaak is een verminderde productie van collageen en elastine, de vezels die het huidweefsel ondersteunen. Daarnaast hebben vele externe factoren invloed op je huid, zoals luchtverontreiniging, voeding, zonlicht, medicijnen, alcohol, roken, lichaamsgewicht, slaapgewoonte, verkeerde huidproducten en andere cosmetica. Met effectieve bindweefselmassages en ondersteunende producten krijg jij weer een mooie huid.

We worden allemaal ouder, maar ook jij kunt MOOI OUD WORDEN.

Sense Skin & Body maakt gebruik van Bionome huidverzorging van Dr. Baumann en Neoderma om de bindweefselmassage te ondersteunen.

Bionoom betekent dat de langdurige gezondheid van de huid en lichaam bij deze verzorgingsproducten centraal staat. Er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

Bindweefselmassage

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit 3 huidlagen. Met de bindweefselmassage werken we voornamelijk op de 2e laag, de lederhuid. In deze laag bevinden zich de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid, de fibroblasten. Doordat we ouder worden gaan deze cellen trager werken en wordt er dus minder collageen en elastine aangemaakt. Daardoor krijg je dus meer diepere rimpels en huidverslapping. Met de bindweefselmassage gaan we de cel weer stimuleren, wakker schudden en aanzetten tot actie het aanmaken van colageen en elastine! Ook de doorbloeding verbetert, de celstofwisseling wordt op gang gebracht, waardoor de huid beter zijn werk kan doen. De huidstructuur wordt mooier en werkstoffen uit de huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen. Ook een zeer effectieve manier om acné en littekens te behandelen. De bindweefselmassage wordt ondersteund door de Liposomen Multi Active gel.

Vóór en ná 8 bindweefselmassages bij een klant van Sense Skin & Body.

Géén filters of fotoshop toegepast.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht

 • Aanmaak collageen en elastine door stimuleren fibroblasten
 • Je krijgt een stevigere en veerkrachtige huid
 • Huidconditie wordt verbeterd
 • Anti-aging
 • Verklevingen worden los gemaakt die rimpels veroorzaken
 • Verzachten van rimpels en fijne lijntjes
 • Een liftend effect
 • Het detoxen van de huid, afvalstoffen worden afgevoerd
 • Vermindering vochtophopingen
 • Acné verminderd
 • Littekens verminderen
 • Een mooie, stralende huid

Bindweefselmassage van het gezicht en decolleté, huidanalyse en huidadvies.
Kuur 1x per week gedurende 8/12 weken. Advies; daarna 1x per maand.
Duur behandeling 30 minuten.

Om de huid na de bindweefselmassage de juiste verzorging te geven raden we aan dagelijks de Liposomen Multi Active gel thuis te gebruiken.

Welke werkstoffen zijn anti-aging en waarom?

Meervoudige liposomen

De huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op meervoudige liposomen, waarmee fantastische resultaten worden bereikt! Meervoudige liposomen bestaan uit dezelfde lipiden (vetten) als de menselijke huidcellen. Hierdoor kunnen ze diep in de huid dringen tot in de basaalcellenlaag. Ze kunnen belangrijke werkstoffen, zoals herstellende en beschermende vitamines de huid in transporteren en het vochtgehalte van je huid binnen een korte tijd enorm laten toenemen.

Vitamine A, E en C

Vitamines beschermen uw huidcellen tegen cel-vernietigende vrije radicalen zoals luchtverontreiniging en UV-staling. Vrije radicalen tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en de huidbarrière uit balans raakt en dit vergroot de kans op huidirritatie. Dus vitamines zijn van groot belang. Ook verhogen ze het vochtgehalte van de huid en werken ze kalmerend en ontstekingsremmend.

Vitamine A stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Vitamine A verminderd dus littekens, rimpels en fijne lijntjes. Tevens helpt het bij acné door het stimuleren van celvernieuwing.

Hyaluronzuur

Combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er stralend gehydrateerd uitziet.

Ceramiden

Ook zijn ceramiden toegevoegd aan de liposomen. Ceramiden zijn lipiden (vetten) die van nature voorkomen in je huid en zijn veelal aanwezig in de ruimte tussen onze huidcellen.
Je kunt het zien als, de huidcel is de baksteen, ceramiden het cement. Ze spelen een essentiële rol in het beschermen van je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en laat je huid er gezond uit zien. Ceramiden hebben bewezen, unieke anti-aging-eigenschappen en werken tegen littekens.

Doordat ceramiden de cellen in de bovenste laag van onze huid (de hoornlaag) bij elkaar houden, vormen ze een beschermende barrière. Deze barrière gaat verdamping van vocht tegen en houdt de huid gehydrateerd, soepel en gezond. Een tekort aan deze stof kan leiden tot vermindering van de beschermingsfunctie en een verstoorde vochtbalans met een droge of gevoelige huid tot gevolg. Ceramide zorgt ervoor dat de huid zich beter kan beschermen en dus de tekenen van huidveroudering en littekens verminderd.

Ureum

Ureum is een natuurlijke en huideigen stof die het vochtgehalte verhoogt in de huid. Het heeft een ontstekingsremmende functie en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt goed bij eczeem, psoriasis en neurodermitis.

D-Panthenol

D-Panthenol (pro-vitamine B5) werk hydraterend, ontstekingsremmend, wond helend en beschermt tegen jeuk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info