groveporien-header

Grove poriën

Als je talgklieren te veel talg aanmaken dat zich vermengt met dode huidcellen die aanwezig zijn in je porie, kunnen poriën verstopt raken. Het gevolg is dat de poriën wijder worden en beter zichtbaar worden. Ook kunnen hierdoor mee-eters ontstaan. Grove poriën komen vaak voor bij acné, vette of een gecombineerde huid. Meestal zijn op het voorhoofd, de neus en de kin vet (T-zone) de grotere poriën zichtbaar. Maar ook op de wangen komt het voor.

Sense Skin & Body maakt gebruik van Bionome huidverzoring van Dr. Baumann en Neoderma om grove poriën te behandelen.

Bionoom betekent dat de langdurige gezondheid van de huid en lichaam bij deze verzorgingsproducten centraal staat. Er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

Behandelingen tegen GROVE PORIEN

NEODERMA Bio-Peeling

Enorm effectieve behandeling tegen grove poriën, rimpels, huidveroudering, acné en oude acné vlekken (vergoeding mogelijk door zorgverzekering), pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (chloasma), ouderdomsvlekken, (acné)littekens, onzuivere huid met mee-eters, vette huid, rokers-huid, droge, vale of slecht doorbloede huid, verslapte huid en preventief tegen huidveroudering.

Omdat de Neoderma Bio-Peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme (celstofwisseling) van de huid hersteld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De fysiologische wisseling van de opperhuid wordt versneld. De peeling heeft een therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Er komt dus een nieuwe, egale en stralendere huid tevoorschijn!
De peeling is puur natuur en niet agressief voor de huid en geschikt voor alle huidtypes.

Als eenmalige behandeling of als kuur, bijvoorbeeld 3, 6 of 9 behandelingen.
Duur behandeling 60 minuten.

Bindweefselmassage

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit 3 huidlagen. Met de bindweefselmassage werken we voornamelijk op de 2de laag, de lederhuid. In deze laag bevinden zich ook de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid, de fibroblasten. Met de bindweefselmassage gaan we die cellen weer stimuleren, wakker schudden en aanzetten tot actie. De doorbloeding verbetert, de celstofwisseling wordt op gang gebracht, waardoor de huid beter zijn werk kan doen, waardoor talg wordt afgevoerd. De huidstructuur wordt mooier en werkstoffen uit de huidverzorging worden beter opgenomen. Een zeer effectieve manier tegen grove poriën.

Resultaten van de bindweefselmassage tegen grove poriën:

 • Grove poriën, acné en onzuiverheden verminderen
 • Ontstekingen verminderen
 • Het detoxen van de huid, afvalstoffen worden afgevoerd
 • Littekens verminderen
 • Huidconditie verbeterd
 • Vermindering vochtophopingen bij ontstekingen
 • Een mooie, stralende huid

Bindweefselmassage van het gezicht en decolleté, huidanalyse en huidadvies.
Kuur 1x per week gedurende 8/12 weken. Advies; daarna 1x per maand.
Duur behandeling 30 minuten.

ACTIVE Treatment

Intensieve, reinigende behandeling voor de gecombineerde of vette huid met onzuiverheden of de acné huid. Inclusief huidanalyse, masker, 24-uurs crème en voedingsadvies.
(vergoeding via de zorgverzekering mogelijk).
Duur behandeling 60 minuten.

Om de huid met grove poriën de juiste verzorging te geven raden we aan dagelijks de producten thuis te gebruiken.

Welke werkstoffen gaan grove poriën tegen en waarom?

Meervoudige liposomen

De huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op meervoudige liposomen, waarmee fantastische resultaten worden bereikt! Meervoudige liposomen bestaan uit dezelfde lipiden (vetten) als de menselijke huidcellen. Hierdoor kunnen ze diep in de huid dringen tot in de basaalcellenlaag. Ze kunnen belangrijke werkstoffen, zoals herstellende en beschermende vitamines de huid in transporteren en het vochtgehalte van je huid binnen een korte tijd enorm laten toenemen.

Vitamine A, E en C

Aan liposomen worden vitamine A, E en C toegevoegd. Deze beschermen uw huidcellen tegen cel-vernietigende vrije radicalen zoals luchtverontreiniging en UV-straling.

Vrije radicalen tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en de huidbarrière uit balans raakt en dit vergroot de kans op huidirritatie. Dus vitamines zijn van groot belang. Ook verhogen ze het vochtgehalte van de huid en werken ze kalmerend en ontstekingsremmend.

Vitamine A stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Vitamine A verminderd dus rimpels en fijne lijntjes en helpt bij acné door het stimuleren van celvernieuwing.

Hyaluronzuur

Combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er stralend gehydrateerd uitziet.

Tea tree olie

Werkt ontstekingsremmend voor een huid met puistjes en onzuiverheden.

Eucalyptusolie

Eucalyptusolie werkt ontstekingsremmend, ontspannend, verkoelend en verkwikkend.

Ureum

Ureum is een natuurlijke en huideigen stof die het vochtgehalte verhoogt in de huid.
Het heeft een ontstekingsremmende functie en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt ook goed bij eczeem, psoriasis en neurodermitis.

D-Panthenol

D-Panthenol (pro-vitamine B5) werk hydraterend, ontstekingsremmend, wond helend en beschermt tegen jeuk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info