oogrimpels-header

Oogrimpels en kraaienpootjes

Huidveroudering begint vanaf 25 jaar en wordt zichtbaar rond je 30e levensjaar.
Vele externe factoren beïnvloeden je huid, zoals luchtverontreiniging, voeding, zonlicht, medicijnen, alcohol, roken, lichaamsgewicht, slaapgewoonte, verkeerde huidproducten en andere cosmetica. We worden allemaal ouder, maar ook jij kunt MOOI OUD WORDEN.

Sense Skin & Body maakt gebruik van Bionome huidverzorging van Dr. Baumann en Neoderma om oogrimpels en kraaienpootjes tegen te gaan.

Bionoom betekent dat de langdurige gezondheid van de huid en lichaam bij deze verzorgingsproducten centraal staat. Er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

Behandelingen tegen oogrimpels en kraaienpootjes

Bindweefselmassage

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit 3 huidlagen. Met de bindweefselmassage werken we voornamelijk op de 2e laag, de lederhuid. In deze laag bevinden zich ook de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid, de fibroblasten. Naarmate we ouder worden gaan deze cellen trager werken en wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Daardoor krijg je dus meer diepere rimpels en huidverslapping. Met de bindweefselmassage gaan we de cel weer stimuleren, wakker schudden en aanzetten tot actie, het aanmaken van colageen en elastine! Ook de doorbloeding verbetert, de celstofwisseling wordt op gang gebracht, waardoor de huid beter zijn werk kan doen. De huidstructuur wordt mooier en werkstoffen uit de huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen. Ook een zeer effectieve manier om acné en littekens te behandelen. De bindweefselmassage wordt ondersteund door de Liposomen Multi Active gel.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht:

 • Aanmaak collageen en elastine, door stimuleren fibroblasten
 • Je krijgt een stevigere en veerkrachtige huid
 • Huidconditie wordt verbeterd
 • Anti-aging
 • Verklevingen worden los gemaakt die rimpels veroorzaken
 • Verzachten van rimpels en fijne lijntjes
 • Een liftend effect
 • Het detoxen van de huid, afvalstoffen worden afgevoerd
 • Vermindering vochtophopingen
 • Acné verminderd
 • Littekens verminderen
 • Een mooie, stralende huid

Bindweefselmassage van het gezicht en decolleté, huidanalyse en huidadvies.
Kuur 1x per week gedurende 8/12 weken. Advies; daarna 1x per maand.
Duur behandeling 30 minuten.

EYE CONTOUR Treatment

Intensief hydraterende behandeling voor de oogcontouren,
inclusief huidanalyse, masker, gezichts- en oogcontourmassage en serum met hoogwaardige geconcentreerde werkstoffen, 24-uurs crème en huidadvies.
Duur behandeling 30 minuten.

Om de huid rond je ogen de juiste verzorging te geven raden we aan dagelijks de producten thuis te gebruiken.

Welke werkstoffen gaan oogrimpels en kraaienpootjes tegen en waarom?

Meervoudige liposomen

De huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op meervoudige liposomen, waarmee fantastische resultaten worden bereikt! Meervoudige liposomen bestaan uit dezelfde lipiden (vetten) als de menselijke huidcellen. Hierdoor kunnen ze diep in de huid dringen tot in de basaalcellenlaag. Ze kunnen belangrijke werkstoffen, zoals herstellende en beschermende vitamines de huid in transporteren en het vochtgehalte van je huid binnen een korte tijd enorm laten toenemen.

Vitamine A, E en C

Aan liposomen worden vitamine A, E en C toegevoegd. Deze beschermen uw huidcellen tegen cel-vernietigende vrije radicalen zoals luchtverontreiniging en UV-staling. Vrije radicalen tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en de huidbarrière uit balans raakt en dit vergroot de kans op huidirritatie. Dus vitamines zijn van groot belang. Ook verhogen ze het vochtgehalte van de huid en werken ze kalmerend en ontstekingsremmend. Vitamine A stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Vitamine A verminderd dus rimpels en fijne lijntjes en helpt bij acné door het stimuleren van celvernieuwing.

Hyaluronzuur

De combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen andere werkstof dat doet. Het vermindert direct zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Naar mate je ouder wordt verminderd het percentage hyaluronzuur in je huid. Maar het goede nieuws is; je kunt het wel weer aanvullen. De combinatie liposomen en hyaluronzuur verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er stralend gehydrateerd uitziet.

Ceramiden

Ceramiden zijn lipiden (vetten) die van nature voorkomen in je huid en zijn aanwezig in de ruimte tussen onze huidcellen. Ze spelen een essentiële rol spelen in het beschermen van je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en laat de huid er gezond uit zien.

Ureum

Ureum is een natuurlijke en huideigen stof die het vochtgehalte verhoogt in de huid. Het heeft een ontstekingsremmende functie en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt goed bij eczeem, psoriasis en neurodermitis.

D-Panthenol

D-Panthenol (pro-vitamine B5) werk hydraterend, ontstekingsremmend, wond helend en beschermt tegen jeuk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info