Epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven, harsen GELAAT, PER DEEL (bovenlip/kin/wangen)

Ontdek de schoonheidsbehandelingen die Sense te bieden heeft! Bij ons kun je genieten van professionele diensten voor epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven en harsen van het gezicht. Laat je wenkbrauwen vormgeven, je wimpers prachtig kleuren en geniet van een zijdezachte, haarvrije huid. Met onze ervaring zorgen we voor nauwkeurige resultaten die jouw natuurlijke schoonheid accentueren. Stap binnen bij Sense en laat je verwennen met onze expertise en aandacht voor detail.

Epileren

Bij Sense bieden we professioneel epileren aan om ongewenste haartjes te verwijderen en je wenkbrauwen perfect vorm te geven. Door de ervaren schoonheidsspecialiste wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder het gebruik van pincet of wax, om te zorgen voor nauwkeurige en nette resultaten. We luisteren naar jouw wensen en creëren wenkbrauwen die passen bij jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl.

Wimpers Verven

Wil je vollere, donkerdere wimpers zonder gedoe met mascara? Laat je wimpers verven bij Sense! Met onze professionele wimperverftechnieken geven we je wimpers een intensere kleur, waardoor ze er langer en voller uitzien. De schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat de verf veilig wordt aangebracht, rekening houdend met je oogkleur en huidtint, om een natuurlijk en verbluffend resultaat te bereiken.

Wenkbrauwen Verven

Perfect gevormde en mooi gekleurde wenkbrauwen kunnen je hele gezicht transformeren. Bij Sense bieden we professioneel wenkbrauwverven aan, waarbij we de juiste tint kiezen die past bij je haarkleur en huidskleur. De deskundige schoonheidsspecialiste zorgt voor een nauwkeurige toepassing van de verf, waardoor je wenkbrauwen er gedefinieerd en prachtig uitzien. Laat je wenkbrauwen spreken met onze verftechnieken!

Harsen GELAAT, PER DEEL (bovenlip/kin/wangen)

Voor een zijdezachte en langdurige gladheid van je gezicht, bieden we bij Sense professioneel harsen aan voor verschillende delen van het gelaat, zoals de bovenlip, kin en wangen. Wij gebruiken gebruiken zachte en effectieve harsmethoden om ongewenst gezichtshaar te verwijderen, met aandacht voor jouw comfort. Geniet van een frisse, gladde huid zonder de dagelijkse zorgen over ongewenste haartjes.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info