header-psoriasis

Psoriasis

Psoriasis is een chronische, niet besmettelijke huidziekte met dikke, rode, schilferende plekken. Soms jeuken en irriteren de plekken of doen ze pijn. Deze plekken kunnen op het hele lichaam voorkomen, maar vooral op het gezicht, ellebogen, knieën, scheenbenen en onder hoofdhaar. Psoriasis is erfelijk en kan op elke leeftijd ontstaan. Onze opperhuid bestaat uit kleine huidcellen die langzaam afschilferen. Bij mensen met psoriasis gaat de vernieuwing van huidcellen veel sneller dan bij anderen. Zo ontstaan te veel huidcellen en deze krijgen niet de kans om uit te groeien. De huid gaat zichtbaar afschilferen en er is sprake van een ontsteking. Stress, griep, keelontsteking en medicijnen kunnen psoriasis verergeren.

Sense Skin & Body maakt gebruik van Bionome huidverzorging van Dr. Baumann om psoriasis op de juiste manier te verzorgen.

Bionoom betekent dat de langdurige gezondheid van de huid en lichaam bij deze verzorgingsproducten centraal staat. Er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

Psoriasis behandeling

PSORIASIS Treatment

Speciale behandeling om de huid te herstellen en te kalmeren. Bij deze behandeling krijg je een serum met hoogwaardige, geconcentreerde werkstoffen tegen psoriasis, reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichts- nek- en schoudermassage, masker, 24-uurs crème, huidadvies,

+ 1 module met keuze uit; epileren, harsen deel gelaat, wimpers of wenkbrauwen verven.

Je kunt ook de module laten vervallen en kiezen voor een langere gezichtsmassage.
Duur behandeling 60 minuten.

Om de huid met psoriasis de juiste verzorging te geven raden we aan dagelijks de producten thuis te gebruiken.

Welke werkstoffen verzorgen de huid met psoriasis en waarom?

Meervoudige liposomen en ceramiden

Om een mooie huid te krijgen is het aan te bevelen om producten te gebruiken met meervoudige liposomen. Liposomen bestaan uit dezelfde lipiden (vetten) als de menselijke huidcellen. Hierdoor kunnen ze diep in de huid dringen tot in de basaalcellenlaag. Ze kunnen belangrijke werkstoffen zoals herstellende en beschermende vitamines de huid in transporteren en het vochtgehalte van je huid binnen een korte tijd enorm laten toenemen.

Liposomen Multi Active Ceramide is uitermate geschikt voor een huid met psoriasis. Ceramiden zijn lipiden (vetten) die van nature voorkomen in je huid en zijn veelal aanwezig in de ruimte tussen onze huidcellen.
Je kunt het zien als, de huidcel is de baksteen, ceramiden het cement. Doordat ceramiden ook de cellen in de bovenste laag van onze huid (de hoornlaag) bij elkaar houden, vormen ze een beschermende barrière. Deze barrière gaat verdamping van vocht tegen en houdt de huid dus gehydrateerd, soepel en gezond. Ceramiden hebben bewezen, unieke anti-aging-eigenschappen. Naast de Multi Active Liposomen Ceramide is ampul Bio Ceramide zijn zeer geschikt voor de huid met psoriasis.

Evening Primrose Oil

Het serum Evening Primrose Oil bevat een hoge concentratie gamma-linolzuur, voor een intensieve verzorging van de droge, ruwe en schilferige huid. Bijzonder waardevol bij psoriasis en eczeem. Het verzacht de huid en is daardoor bij uitstek geschikt voor de verzorging van de gewonde, beschadigde en overgevoelige huid.

Vitamine A, E en C

Aan liposomen worden vitamine A, E en C toegevoegd. Deze beschermen uw huidcellen tegen cel-vernietigende vrije radicalen zoals luchtverontreiniging en UV-straling.

Vrije radicalen tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en de huidbarrière uit balans raakt en dit vergroot de kans op huidirritatie. Vitamines zijn van groot belang. Ook verhogen ze het vochtgehalte van de huid en werken ze kalmerend en ontstekingsremmend.

Vitamine A stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Vitamine A verminderd dus rimpels en fijne lijntjes en helpt bij acné door het stimuleren van celvernieuwing.

Hyaluronzuur

Combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Naar mate je ouder wordt verminderd het percentage hyaluronzuur in je huid. Hyaluronzuur heeft de eigenschap om heel veel vocht in de huid aan te kunnen vullen. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er gehydrateerd uitziet.

Ureum

Ureum is een natuurlijke en huideigen stof die het vochtgehalte verhoogt in de huid. Het heeft een ontstekingsremmende functie en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt goed bij eczeem, psoriasis en neurodermitis.

D-Panthenol

D-Panthenol (pro-vitamine B5) werk hydraterend, ontstekingsremmend, wond helend en beschermt tegen jeuk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info