header-rokershuid

Rokershuid

Door roken ontstaat schade aan cellen door een toename van cel-vernietigende vrije radicalen in de huid. Ook collageen en elastine worden beschadigd met als gevolg een slappe, vale huid en rimpels. Door de vele vrije radicalen in de huid wordt de bloedcirculatie in de huid verstoord. Een huid die niet goed doorbloed is, heeft problemen met de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. De celstofwisseling is dus niet in staat om naar behoren te werken. Gevolg is een doffe, vale en grauwe huid.
Met de juiste behandeling en de juiste producten voor thuisgebruik kunnen we de huidstofwisseling stimuleren, zodat jij weer een stralende, frisse huid krijgt!

Sense Skin & Body maakt gebruik van Bionome huidverzoring van Dr. Baumann en Neoderma om jouw huid weer mooi te maken.

Bionoom betekent dat de langdurige gezondheid van de huid en lichaam bij deze verzorgingsproducten centraal staat. Er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

Behandelingen bij rokershuid

NEODERMA Bio-Peeling

Enorm effectieve behandeling tegen vale of slecht doorbloede huid, rimpels, huidveroudering, acné en oude acné vlekken (vergoeding mogelijk door zorgverzekering), pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (chloasma), ouderdomsvlekken, (acné)littekens, onzuivere huid met mee-eters, vette huid, grove poriën, rokers-huid, verslapte huid en preventief tegen huidveroudering.

Omdat de Neoderma Bio-Peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme (celstofwisseling) van de huid hersteld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De fysiologische wisseling van de opperhuid wordt versneld. De peeling heeft een therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Er komt dus een nieuwe, egale en stralendere huid tevoorschijn! De peeling is puur natuur en niet agressief voor de huid en geschikt voor alle huidtypes.

Als eenmalige behandeling of als kuur, bijvoorbeeld 3, 6 of 9 behandelingen.
Duur behandeling 60 minuten.

Bindweefselmassage voor een stralende en stevige huid.

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit 3 huidlagen. Met de bindweefselmassage werken we voornamelijk op de 2e laag, de lederhuid. In deze laag bevinden zich ook de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid, de fibroblasten. Naarmate we ouder worden gaan deze cellen trager werken en wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Daardoor krijg je dus meer diepere rimpels en huidverslapping. Met de bindweefselmassage gaan we de cel weer stimuleren, wakker schudden en aanzetten tot actie, het aanmaken van colageen en elastine! Ook de doorbloeding verbetert, de celstofwisseling wordt op gang gebracht, waardoor de huid beter zijn werk kan doen. De huidstructuur wordt mooier en werkstoffen uit de huidverzorging worden beter opgenomen. Een zeer effectieve manier om jouw huid een boost te geven.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht:

 • Aanmaak colageen en elastine door stimuleren van fibroblasten
 • Je krijgt een stevigere en veerkrachtige huid
 • Huidconditie wordt verbeterd
 • Anti-aging
 • Verklevingen worden los gemaakt die rimpels veroorzaken
 • Verzachten van rimpels en fijne lijntjes
 • Een liftend effect
 • Het detoxen van de huid, afvalstoffen worden afgevoerd
 • Vermindering vochtophopingen
 • Acné verminderd
 • Littekens verminderen
 • Een mooie, stralende huid

Bindweefselmassage van het gezicht en decolleté, huidanalyse en huidadvies.
Kuur 1x per week gedurende 8/12 weken. Advies; daarna 1x per maand.
Duur behandeling 30 minuten.

ADVANCED Treatment

Gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype, reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichts- nek- en schoudermassage, masker, 24-uurs crème, huidadvies,

+ 1 module met keuze uit; epileren, harsen deel gelaat, wimpers of wenkbrauwen verven. Je kunt ook de module laten vervallen en kiezen voor een langere gezichtsmassage.
Duur behandeling 60 minuten.

DELUXE Treatment

Gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype inclusief serum met hoogwaardige geconcentreerde werkstoffen, reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide gezichts- nek- en schoudermassage, masker, 24-uurs crème, huidadvies,

+ 2 modules met keuze uit; epileren, harsen deel gelaat, wimpers of wenkbrauwen verven.
Duur behandeling 90 minuten.

Om de rokershuid in goede conditie te krijgen raden we aan dagelijks de producten thuis te gebruiken.

Welke werkstoffen gaan de rokershuid weer mooi maken en waarom?

Meervoudige liposomen

De huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op meervoudige liposomen, waarmee fantastische resultaten worden bereikt! Meervoudige liposomen bestaan uit dezelfde lipiden (vetten) als de menselijke huidcellen. Hierdoor kunnen ze diep in de huid dringen tot in de basaalcellenlaag. Ze kunnen belangrijke werkstoffen, zoals herstellende en beschermende vitamines de huid in transporteren en het vochtgehalte van je huid binnen een korte tijd enorm laten toenemen.

Vitamine A, E en C

Aan liposomen worden vitamine A, E en C toegevoegd. Deze beschermen uw huidcellen tegen cel-vernietigende vrije radicalen zoals luchtverontreiniging en UV-straling.

Vrije radicalen tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en de huidbarrière uit balans raakt en dit vergroot de kans op huidirritatie. Vitamines zijn van groot belang. Ook verhogen ze het vochtgehalte van de huid en werken ze kalmerend en ontstekingsremmend.

Vitamine A stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Vitamine A verminderd dus rimpels en fijne lijntjes en helpt bij acné door het stimuleren van celvernieuwing.

Hyaluronzuur

Combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er stralend gehydrateerd uitziet.

Ceramiden

De combinatie van hyaluronzuur en liposomen werkt vocht-inbrengend zoals geen andere werkstof dat doet. Het vermindert direct zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Hyaluronzuur komt van nature in je huid voor. Naar mate je ouder wordt verminderd het percentage hyaluronzuur in je huid. Maar het goede nieuws is; je kunt het wel weer aanvullen. De combinatie liposomen en hyaluronzuur verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en er stralend gehydrateerd uitziet.

Ureum

Ureum is een natuurlijke en huideigen stof die het vochtgehalte verhoogt in de huid. Het heeft een ontstekingsremmende functie en maakt de huid zacht en soepel. Het helpt ook goed bij eczeem, psoriasis en neurodermitis.

D-Panthenol

D-Panthenol (pro-vitamine B5) werk hydraterend, ontstekingsremmend, wond helend en beschermt tegen jeuk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info