Dr Baumann

Dr Baumann huidproduct gebruiken? Neem dan direct contact op met Sense Skin & Body. Hier worden mensen met behulp van dit product behandeld. Deze producten kunnen veel betekenen voor mensen die last hebben van klachten zoals eczeem, acne, rosacea, pigmentvlekken en andere onzuiverheden. Sense Skin & Body werkt met bionome verzorgingsproducten. Dit zijn producten die niet alleen effectief zijn, maar ook gezond voor mensen, dieren en het milieu. Deze bevatten namelijk geen chemische conserveringsmiddelen en andere schadelijke stoffen. Maak vooral kennis met de voordelen en plan een gratis huidconsult in.

Dr Baumann producten

Bij Sense Skin & Body wordt er gestreefd naar een mooie, maar vooral ook gezonde huid. Om dat te bereiken is het belangrijk om gebruik te maken van kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Dat wil zeggen dat het product gezond én doeltreffend is. Daarom gebruiken we producten van Dr Baumann. De kwaliteit van een huidproduct kan worden bepaald aan de hand van een aantal punten. Zo moeten ongezonde stoffen zo veel mogelijk worden vermeden. Ook is maximale hydratatie van de hoornlaag essentieel. Daarnaast is het van belang dat een product bijdraagt aan vitalisering, bescherming en celvernieuwing met vitamines. De producten van Dr Baumann zorgen op deze manier voor een gezonde en mooie huid.

Waarom mensen met Dr Baumann goede ervaringen hebben

Het is niet voor niets dat mensen met producten van Dr Baumann goede ervaringen hebben. Deze zorgen namelijk voor verzachting, bescherming en voeding met huideigen vetstoffen. Het belangrijkste aspect van de verzorgingsproducten van Dr Baumann is dat het gaat om bionome huidverzorging. Bij een bionoom huidproduct staat de langdurige gezondheid van huid en lichaam centraal. Daarbij wordt er rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu. Zo zijn producten van Dr Baumann bijvoorbeeld vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfum, chemische kleurstoffen, schadelijke UV-filters, dierlijke ingrediënten, dierproeven, microbeads en overbodige verpakkingen.

Dr Baumann dagcrème

Er wordt bij Sense Skin & Body onder meer gebruikgemaakt van Dr Baumann dagcrème. Het voordeel van de crèmes van Dr Baumann is dat ze kunnen worden aangebracht zonder een liposomenproduct. Voor een optimaal effect is dit echter wel aan te raden. Een product met liposomen kan diep in de basaalcellenlaag doordringen, herstellende vitamines transporteren en het vochtgehalte van de huid snel laten toenemen. Omdat liposomen diep in de huid kunnen doordringen, is het extra fijn dat de producten van deze huidverzorgingslijn geen conserveringsmiddelen en parfums bevatten die in de huid worden gesluisd.   

De verzorgingsproducten van Dr Baumann helpen tegen uiteenlopende klachten. Het vormt de dagelijkse voeding van de huid. Hiermee kan bijvoorbeeld acne en eczeem worden tegengegaan. Ook helpen deze producten tegen onzuiverheden. Daarnaast zijn deze producten effectief om rosacea onder controle te houden. Om welke behandeling het ook gaat, de langdurige gezondheid van de huid blijft altijd centraal staan. Voorafgaand aan de behandeling worden de klachten zorgvuldig in kaart gebracht, zodat het juiste product kan worden gekozen.

De beste huidverzorging met Dr Baumann

De huidverzorgingslijn van Dr Baumann biedt de beste huidverzorging. Of het nu eczeem, rosacea, onzuiverheden, pigmentvlekken, acne of andere klachten betreft, bij Sense Skin & Body wordt er altijd gewerkt met een betrouwbaar product. Er is dus geen sprake van dierlijke ingrediënten en chemische toevoegingen. Neem vandaag nog contact op en ontdek de doeltreffendheid van een behandeling met de juiste producten. Een huidconsult staat klaar om mensen die worstelen met bovengenoemde klachten van informatie te voorzien. Goed om te weten: een huidbehandeling kan worden gecombineerd met een massage in Waalwijk.

Plan nu snel een afspraak / info aanvragen

  Ik zou graag een afspraak maken voor / informatie aanvragen over de volgende behandelingen:

  Voorkeursdatum?

  Voorkeurstijd

  ONZE SOCiALS

  Sense Skin & Body
  Elzenweg 33C
  5144 MB Waalwijk

  info@sense-skinandbody.nl
  06 51 90 34 22

  KvK 76295907
  BTW nummer NL003069277B46

  Wil jij ook een mooie en gezonde huid?

  Afspraak/info